Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej polityce prywatności.

dodaj pytaniei czekaj na odpowiedź dodaj przepisi ciesz się opiniami innych
Poleć znajomym
Martini Dry

Martini Dry

Dodane przez: marek , 30.1.2013 (15:46)
4 0
Składniki
  • 3 części lub 6 jak kto lubi ginu
  • 1 część wermutu
  • - oliwka niewypestkowana do ozdoby
Sposób przygotowania

w szklance mieszamy alkohole z lodem do rozpuszczenia lodu, przelewamy do kieliszka i podajemy z oliwkami - 1 lub 3 zielonymi

Czas przygotowania

Ile porcji?

1

Poznaj wszystkie kuchnie świata