Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej polityce prywatności.

dodaj pytaniei czekaj na odpowiedź dodaj przepisi ciesz się opiniami innych
Poleć znajomym

Smażone kanie - jak przygotować?

Dodane przez: danusia, 12.7.2012 (07:44)
1 0

Hej
Nie orientuję się jak odpowiednio przygotować kanie do smażenia. No umyć to na pewno, ale nie wiem co się odcina itp Znajdzie się jakiś znawca?

dodaj odpowiedź

Za odpowiedź możesz zarobić nawet 10 punktów?

Wystarczy, że Twoja odpowiedź będzie uznana jako najlepsza.

odpowiedź (1)

Przydatność 100%

Sortuj wg:
1 0
Dodane przez: kwasno_pikantna, 18.7.2012 (23:02)

Trzon odciąć, kapelusze namoczyć chwilę w zimnym mleku, delikatnie osuszyć, posolić, popieprzyć, panierować w jajku i bułce tartej, smażyć z dwóch stron.

Podobne pytania

Poznaj wszystkie kuchnie świata