Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej polityce prywatności.

dodaj pytaniei czekaj na odpowiedź dodaj przepisi ciesz się opiniami innych
Poleć znajomym

Czym się różnią różne rodzaje kawioru?

Dodane przez: Boczek, 13.2.2013 (13:33)
1 0

Czy tylko kolorem? Czy różny jest też smak? Czy w zależności od koloru trzeba go inaczej podawać?

dodaj odpowiedź

Za odpowiedź możesz zarobić nawet 10 punktów?

Wystarczy, że Twoja odpowiedź będzie uznana jako najlepsza.

odpowiedzi (2)

Przydatność 100%

Sortuj wg:
0 0
Dodane przez: makowa_panienka, 13.2.2013 (14:58)

zacznijmy od tego, że to co jest na naszym rynku to coś, o czym klienci myślą, że jest to kawior. W istocie to sztucznie barwiona ikra z ryb polarnych i proponuję zerknąć na opakowanie.

1 0
Dodane przez: czikenożerca, 13.2.2013 (14:57)

- kawior czerwony to ikra ryb łososiowatych - wytrawnym lub półwytrawnym szampanem,
- kawior czarny z ryb jesiotrowtych - do białego, wytrawnego i musującego wina.
- biały od bieługi,
- a złoty od jesiotra i z siewrugi.


Poznaj wszystkie kuchnie świata